Thënie

May 14, 2020 | 8:00

THËNIE / T’i shohësh anën optimiste botës!

Esmeralda Birçaj, eksperte e shëndetit mendor, Gjykata e Rrethit Vlore, Terapiste EMDR 1

Esmeralda Birçaj, eksperte e shëndetit mendor, Gjykata e Rrethit Vlore, Terapiste EMDR 1

Kur të pëlqen të jetosh, të shohësh anën optimiste të jetës, bukurinë e natyrës dhe njerëzve, kur beson në fuqinë e shpirtit dhe në të vërtetën që fiton gjithmonë, kur mendon apo ndjen se gjithçka është një dhe se në këtë zinxhir, ne jemi të gjithë unaza të tij dhe kur shpreson se të gjitha këto mund t’i ndash me të gjithë dhe ndoshta ta ndryshosh pak botën, atëherë shkruan dhe punon në çfarëdo mënyrë për këtë….

 

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top