FB

July 6, 2022 | 7:00

THËNIE / T’u mësosh fëmijëve të besojnë verbërisht në të vërtetat absolute, do të thotë t’u heqësh një nga aftësitë më të rëndësishme: aftësinë për vetë-efektshmërinë.

T’u mësosh fëmijëve të besojnë verbërisht në të vërtetat absolute, pa i pyetur, është si t’u japësh fruta të përtypura. T’u mësosh atyre se çfarë të mendojnë, do të thotë t’u heqësh një nga aftësitë më të rëndësishme: aftësinë për vetë-efektshmërinë.
 
Nga Dr. Ana Maria SEPE, psikologe, eksperte dhe kërkuese në psikoanalizë 
 

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

MARKETINGU:
Drejtor Marketingu - Geart Shehu: 0682097486
Agjente Marketingu:
Erinda Topi: 0688019400
Boana Shenjtolli: 0694767053
E-mail: [email protected]

© Revista Psikologjia. Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top