Thënie

May 15, 2020 | 8:00

THËNIE / Vendi yt…

“Aty ku flet dhe nuk të dëgjojnë, aty ku hanë dhe nuk të japin, ngrihu dhe ik, nuk është vendi yt”.

Petro Marko

respekti

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top