FB

August 7, 2021 | 8:00

THËNIE / Vlera juaj nuk ulet bazuar në paaftësinë e dikujt për të parë vlerën tuaj!

Vlera juaj nuk ulet bazuar në paaftësinë e dikujt për të parë vlerën tuaj!

Keanu Reeves

1

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

MARKETINGU:
[email protected] / Cel: 0684022192
[email protected] / Cel: 0688019400

© Revista Psikologjia. Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top