Thënie

September 21, 2020 | 8:00

THËNIE / Zilia…

“Zilia ekziston tek njerëzit që nuk dinë të pranojnë lumturinë e të tjerëve”.

1

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top