Në fokus

September 13, 2018 | 8:25

Vaksina anti-tumor gati për njerëzit: “Eliminon kancerin pa kimioterapi”

Një shpim do të mjaftojë për të eliminuar kancerin e gjakut: testimi mbi njerëzit do të fillojë brenda vitit. Ky testim tek minjtë dha 97% rezultat të regresionit të tumorit.

Një vaksinë është e mjaftueshme

Një vaksinë që ndryshon rrënjësisht trajtimin e kancerit. Përmes kësaj nuk është e nevojshme të kalohet nëpër fazat e eksperimentimit si dhe parandalon kimioterapinë. I vetmi efekt anësor i saj do të jenë ethet lokale dhe dhimbje në vendin ku është bërë vaksina.

Ilaçi vepron në sistemin imunitar duke luftuar qelizat e kancerit derisa ato të eliminohen.

 

Burimi / http://cattolicionline.eu

To Top

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com