Radiografi

May 31, 2017 | 9:37

Vangjel Tavo: Familja, politika, Gjirokastra…

Nga dita e sotme, në të gjitha pikat e shitjes, do të gjeni numrin e ri të revistës “PSIKOLOGJIA”

Politikan karriere, me 20 vite mbi supe, ai di t’i kërkojë falje familjes për kohën e munguar, qytetarëve të Gjirokastrës për t’u qëndruar më afër e për t’u dhënë më shumë mundësi, por di të japë dhe këshilla për të rinjtë që duan të aderojnë në politikë e të punojnë për të zgjidhur vështirësitë reale që ka vendi.

Vangjel Tavo vjen në një rrëfim po aq të ndjerë sa i takon një marrëdhënieje delikate, siç është ajo mes familjes dhe politikës.

To Top

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com