Teste

August 7, 2018 | 9:30

Zgjidhni një simbol dhe zbuloni se në cilën fazë të jetës jeni

Ne të gjithë jetojmë në ndryshim ndërsa përparojmë përmes jetës; kjo është e pashmangshme. Por çuditërisht, ajo nuk ka të bëjë me moshën! Sipas psikologut zviceran Karl Jung, këto hapa kanë të bëjnë me atë se kush jemi dhe me qëllimin tonë në jetë.

Zgjidhni një nga simbolet dhe ne do të zbulojmë se çfarë po përjetoni: E keni zgjedhur simbolin? Tani shikoni se çfarë thotë për fazën tuaj të tanishme të jetës:

Simboli 1 – Atlet

Faza e atletëve është më pak e hasur në të gjitha fazat e jetës. Ajo karakterizohet nga një obsesion me pamjen dhe trupin. Faza e atletëve mund të jetë narcisist, kritik apo edhe të dyja. Një shembull tipik i kësaj është adoleshenca.

Simboli 2 – Luftëtar

Ndërsa ecim përpara me fazën e atletit, arrijmë në fazën e luftëtarit. Këtu fillojmë të marrim përgjegjësinë dhe të kemi dëshirën për të pasur sukses në jetë. Qëllimet tona duket të jenë pak më të qarta.

Simboli 3 – Deklarata

Faza e deklarimit është një hap i madh përpara. Kjo fazë shpesh lidhet me rritjen e fëmijëve dhe fokusohet në sjelljen e tyre në një jetë më të mirë. Sidoqoftë, nuk ka të bëjë vetëm me rritjen e fëmijëve – ka të bëjë me lënien një trashëgimi. Kjo është koha më e mirë për të reflektuar mbi atë që keni arritur, jo vetëm për veten tuaj, por edhe për të tjerët në jetën tuaj.

Simboli 4 – Shpirtërore

Faza shpirtërore është faza e fundit e jetës. Në këtë fazë, ne e kuptojmë se jemi më shumë se ajo që grumbullojmë: siç janë para, miq, mallra, vepra të mira. Ne e kuptojmë se jemi qenie shpirtërore në një udhëtim të jetës që nuk ka fillim dhe fund të vërtetë. Faza shpirtërore konsiston në lirimin e dritës së njerëzve, duke vepruar pa pritshmëri, pa pasur posedim.

 

Burimi / italiafeed.com

To Top

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com