Teste

December 21, 2020 | 9:00

Zgjidhni siluetën me të cilën shoqëroheni dhe zbuloni se çfarë tregon ajo për ju

Shikoni me kujdes foton dhe zgjidhni një siluetë që është e njohur për ju. Me cilën figurë shoqërohesh? Çfarë na tregojnë këto silueta nga këndvështrimi i nënvetëdijes femërore?

Nëse keni zgjedhur:

Nr.1

Shpesh mendoni për gjithçka dhe asgjë. Pozë e viktimës. Ju jeni një person që mendoni shumë për të tjerët dhe pak për veten tuaj. Këshillë: Fillo ta vlerësosh veten.

Nr.2

Ju jeni një person meditativ, kërkoni harmoni dhe ekuilibër, përpiqeni të jeni objektiv, preferoni të dëgjoni sesa të flisni. Këshillë: Bëhu më emocional.

Nr.3

Ju jeni personi që krijoni një pamje të relaksuar ndërsa zieni nga brenda. Ju dini shumë dhe bëni plane largpamëse, jeni më i përqendruar te vetja juaj. Ju keni potencial të shkëlqyeshëm si udhëheqës. Këshillë: Ndërmerr masa.

Nr. 4

Urime, gjithmonë me vullnet të fortë dhe femërore në të njëjtën kohë. Një personalitet shumë harmonik, i vendosur si burrë dhe dinak si dhelpra. Këshillë: Më pak presion.

Nr.5

Ju jeni në fazën e zhvillimit dhe po përpiqeni të rriteni personalisht, dikur viktimë, por po largoheni nga kjo gjendje. Përpiqeni të jeni më të sigurt, por gjithsesi jeni të mbyllur. Këshillë: Puno për seksualitetin tënd.

Nr.6

Ju jeni një student i vazhdueshëm, shumë i shpërqendruar, por përpiquni të jeni një dëgjues i vëmendshëm. Ju keni pak përvojë, kështu që shpesh jeni të pasigurt. Këshillë: Ndalo mësimin dhe fillo të marrësh masa.

 

 

Burimi / https://italiafeed.com/

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top