Në fokus

August 8, 2018 | 9:20

10 cilësitë e një gruaje të mrekullueshme

Gra të mrekullueshme ka kudo por shumë prej tyre mbeten të vetmuara. Kjo ndoshta edhe për faktin se ato ndjehen të lodhura nga takimet me njerëz mediokër njëri pas tjetrit. Ato ndoshta janë të lodhura nga shfrytëzimi, gënjeshtrat dhe nga mos respektimi. Cilësitë e jashtëzakonshme janë të pa vlerësuara nga njerëz të zakonshëm.

Në nder të gjitha grave të mrekullueshme dhe të jashtëzakonshme, këtu janë 10 gjërat që ne ua njohim atyre :

  1. QËLLIMI

Mirësia jote është e dukshme kudo që të shkosh. Pa marrë parasysh se sa herë konsiderata juaj, bujaria dhe mirëdashja janë injoruar, ju sërish ngulmoni.

  1. PAVARËSIA

Nëse e keni gjetur personin e duhur, shanset janë që ata janë dashuruar me natyrën tuaj të pavarur. Ne e duam që ju të mos e vlerësoni vlerën tuaj nga një partner, por nga cilësitë unike dhe të jashtëzakonshme që i mbani të vërteta në zemrën tuaj.

  1. MOHIMI I VETVETES

Një grua e paharrueshme gjithmonë jep më shumë se sa merr. Mendoni për një ose dy nga gruaja më me ndikim në jetën tuaj; gruaja që e doni më shumë se çdo gjë. Tani pyesni veten këtë pyetje: a ka vënë nevojat e të tjerëve para saj?

Bëni të njëjtën pyetje për çdo grua që e ka lënë këtë botë një vend më të mirë.

  1. HIJESHIA

Gratë e paharrueshme duket gjithmonë të mbajnë veten me hirin e një femre class. A keni parë ndonjëherë një dokumentar rreth Jacqueline Kennedy ose Princess Diana? Ata ishin mishërimi i elegancës dhe class-it. Çuditërisht, ata gjithashtu u viktimizuan për gjithçka “tabloid”. Ne e admirojmë faktin se si personifikoni përulësinë dhe hijeshinë.

  1. PASIONI

Ne e duam entuziazmin dhe ngazëllimin tuaj për gjërat që janë të rëndësishme për ju. Ne admirojmë që pasioni juaj është pothuajse gjithmonë qëllimi juaj. Diçka tjetër që duam është pasioni juaj për gjërat e mëdha dhe të vogla – një karakteristikë e pazakontë në ditët e sotme.

  1. MBËSHTETJA

Nëse miku juaj, anëtari i familjes ose partneri romantik, përkrahja juaj nuk është bërë kurrë më, ka nevojë për ju, asnjëherë nuk i neglizhoni. Ndërkohë që nuk mund të pajtoheni gjithmonë me të gjithë, gjithmonë jepni 100 për qind.

  1. BRENDIA

Ju e dini çfarë jeni në gjendje të bëni, edhe pse ne nuk e dimë. Ndërsa ne jo gjithmonë mund të vlerësojmë brendinë tuaj, ne e kuptojmë se mençuria juaj meriton në meditim dhe kuptim më të thellë.

  1. ENERGJIA 

Ne e duam energjinë tuaj dhe padurimin tuaj për ta përballuar botën me kokë. Ndërkohë që nuk mund të jesh shumë i zhurmshëm, ndihemi dhe e vlerësojmë sinqerisht qëndrimin tuaj pozitiv dhe energjinë e mrekullueshme. Në dashuri ju jeni “të drejtë në kohë” për të hequr shpirtrat tanë!

  1. NDERSHMËRIA

Ju mund të jeni të ëmbël, por nuk keni frikë të përzieni në disa kosi nëse keni nevojë. Ndonjëherë, kjo gjë e thartë vjen pasi dikush vepron pa mend ose ngatërron mirësinë tënde për dobësi.

  1. DASHURIA

E fundit por sigurisht jo më pak e rëndësishme: Faleminderit për dashurinë tuaj. Faleminderit për të gjitha kohërat që keni telefonuar dhe përgjigjur në telefon; na lejuat të ishim pjesë e jetës suaj të bukur.

 

Burimi / bota.al

To Top

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com