Në fokus

August 3, 2018 | 12:43

10 shenja që i dashuri i ndjerë është pranë teje

Të dashurit tanë kurrë nuk na lënë vërtet kur largohen nga kjo botë… Ata përpiqen të na kontaktojnë në forma të ndryshme për të na sjellë mesazhin e tyre të dashur.

Lexoni shenjat e renditura më poshtë për të kuptuar se çfarë po përpiqen të komunikojnë

  1. Nëpërmjet ëndrrave

Kur flemë, energjia jonë emocionale ngrihet dhe korrespondon me energjinë më të lartë të shpirtrave. Mendjet tona nënndërgjegjësuese janë shumë më të pranueshme kur flemë.

Kjo është arsyeja pse shpirtrat mund të na ndikojnë lehtë gjatë kësaj periudhe. Ëndrrat për një të dashur të vdekur janë zakonisht shumë të gjalla. Zakonisht këto ëndrra kujtohen në zgjimin dhe ne duhet t’u kushtojmë vëmendje detajeve për të vjedhur mesazhin që ato përmbajnë.

  1. Parfumet

Ndjenja e erës është e lidhur fort me kujtesën. Zakonisht një parfum shoqëron praninë e një fryme. Mund të ishte aroma që ai përdorte, ndoshta aroma e ushqimit ose e luleve të tij të preferuara.

  1. Objektet jashtë vendit

Ju mund të keni vënë re se disa gjëra zhduken në mënyrë misterioze nga një vend dhe i gjeni ato diku tjetër në shtëpinë tuaj. Në pjesën më të madhe të kohës është fryma e të vdekurit tonë të dashur që lëviz gjëra nga një vend në tjetrin. Zakonisht sende të tilla si bizhuteri, cigare ose sende të përdorura kur ata ishin gjallë mungojnë.

  1. Këngët

Ndonjëherë ju mund të merrni një mesazh në formën e këngëve. Ndoshta ju jeni në timonin e makinës suaj dhe përzieni dëgjimin e muzikës. Papritmas ti kupton se këngët që luhen nuk janë të organizuara rastësisht. Nëse shihni ndonjë model në to, atëherë sigurisht që është fryma juaj kujdestare që po përpiqet të përcjellë një mesazh.

  1. Nëpërmjet mendimeve

Shpesh ne jemi të ndikuar nga mendimet që na bëjnë të vetëdijshëm për një gjë të veçantë, për shembull nëse po ecni shpejt, një mendim, një zë i brendshëm, ju thotë të ngadalësoni. Mendime të tilla nuk janë tonat, por është zëri i të dashurit të vdekur.

  1. Dhurata të papritura

Sigurisht që nuk do të jetë një Porsche, por ju mund të merrni dhurata të papritura në formën e dashurisë, kujdesit dhe dashurisë atëherë kur ju nuk e prisni.

Mos harroni, për shembull, një moment kur nuk ndjeheni mirë dhe papritmas merrni një telefonatë nga një mik ose i afërm që ju bëri të lumtur dhe ju solli energji? Po, të tilla janë dhuratat, të frymëzuara nga dashuria e tyre.

  1. Personi i duhur në kohën e duhur

A takon njerëzit e duhur kur u nevojiten më së shumti? Mendoni për atë për një moment, mund të jetë i dashuri i cili po përpiqet t’ju ndihmojë në kohë të vështira.

Ndonjëherë takojmë njerëzit e duhur kur jemi në momentet më të errët, ata vijnë si një rreze dielli për të sjellë dritë në jetën tonë. Kushtojini vëmendje këtyre njerëzve!

  1. Gjatë funeralit

Sipas James Van Praagh, njerëzit ndjekin funeralin e tyre pas vdekjes dhe ofrojnë ngushëllim për familjen dhe miqtë e tyre. Duhet të shikoni për shenja të tilla si një prekje në shpatull ose një përkëdhelje në faqe gjatë varrimit të tyre për të perceptuar shpirtin e tyre.

  1. Kafshët shtëpiake

Kafshët janë mjaft të mprehta për praninë e ndonjë gjëje të mbinatyrshme. Pra, nëse qeni juaj fillon të turbullojë bishtin e tij për asgjë, për shembull, kjo do të thotë që ka dikë që e ka dashur si një qenie njerëzore dhe që tani po e viziton në formën e shpirtit.

  1. Duke kërkuar zakonet e vjetra

Nëse gjyshi yt ishte i shqetësuar dhe të qortonte kur dritat rrinin ndezur, ka të ngjarë që ai të fik dritat e shtëpisë tënde në formën e tij shpirtërore. Ndonjëherë shpirtrat përpiqen të bëjnë të njëjtat gjëra që bënin kur ata ishin gjallë.

 

Burimi / incampagna.piccolestorie.net

To Top

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com