FB

May 1, 2021 | 8:04

10 shenja të sigurta që ai pretendon se ju do

Ekziston diçka më e keqe sesa të dëshirosh të të duan dhe të mos jesh i dashur, është të jesh me dikë që thjesht pretendon të jetë i dashuruar me ty. Nëse jeni në një lidhje, duhet të jeni të sigurt se i dashuri juaj gjithashtu ju do.

Nëse i gjeni këto shenja, është e qartë se ai pretendon se ju do.

  1. Ai dëshiron të mbajë ty/marrëdhënien me ty sekret

Kohët e fundit unë pashë diçka në mediat sociale ku dikush tha: “nuk mund ta duash dikë në heshtje”. Kjo më bëri shumë jehonë, sepse më shkoi mendja se me të vërtetë, dashuria është e dukshme. Nëse një burrë ju do, nuk ka asnjë arsye pse ai do të dëshirojë t’ju mbajë sekret. Në fakt, ai do të ofendohet nëse familja dhe miqtë tuaj nuk dinë për të. Mos më keqkupto, disa njerëz zakonisht e gabojnë këtë si publik; disa njerëzve u pëlqen të jesh privat por ekziston një ndryshim midis mbajtjes private të marrëdhënies dhe mbajtjes së saj sekrete. Privatësia do të thotë të mos flasësh për të në mediat sociale, sekrete do të thotë të të fshehësh nga njerëzit përreth tij, dhe është një shenjë e madhe që ai bën sikur të do.

  1. Ju nuk jeni të sigurt për vendin tuaj në jetën e tij

Siç e përmenda më herët, dashuria nuk është e paqartë; jo për të tjerët, por sidomos jo për ju. Nëse një burrë të do, ti thjesht do ta dish. Nëse ai po ju thotë se ju do dhe ju jeni ende të pasigurt për vendin tuaj në jetën e tij, kjo është një shenjë që ai pretendon të jetë i dashuruar me ju.

  1. Ai kurrë nuk flet për të ardhmen me ju

Imagjinoni të jeni të dashuruar me dikë dhe të mos dëshironi që ai të jetë përgjithmonë. Nëse ai të do, do ta gjesh veten në të ardhmen e tij. Ai do të thotë më shumë “ne”, “tonë” dhe më pak “timen” dhe “Unë”. Më shpesh sesa jo, ju as nuk do të duhet ta nxitni për këto gjëra, ai do të bëjë plane për të ardhmen duke ju konsideruar pjesë të saj. Do ta gjesh atë duke folur për qëllimet dhe ëndrrat e tua për të parë se si ato përputhen me të tijat.

  1. Ai kujdeset më shumë për intimitetin fizik sesa për intimitetin emocional

Më lejoni të jem i qartë; një burrë që ju do, do të tërhiqet fizikisht nga ju. Ai do të dëshirojë t’ju prekë dhe të jetë afër jush. Edhe nëse jeni në një marrëdhënie ku jeni duke praktikuar abstenimin, tërheqja fizike do të jetë e dukshme dhe ndonjëherë do ta ndjeni atë në atmosferë. Por një burrë mund të tërhiqet gjithashtu fizikisht nga ju pa pasur ndonjë ndjenjë për ju.

Si ta kuptoni ndryshimin? Një burrë që të do, do të dëshirojë gjithashtu të njohë; ai do të jetë i interesuar të kuptojë dhe të dijë se çfarë të bën të veçantë. Takimet tuaja nuk do të jenë vetëm për ato fizike, por për tu njohur më shumë.

  1. Ai është vetëm pas asaj që mund të marrë nga ju

Një burrë që thjesht pretendon të jetë i dashuruar me ty mund të dëshirojë gjëra të ndryshme nga ti; mund të jenë para, lidhje, seks, vëmendje dhe gjithçka që ai ndjen se mund të marrë nga ju. Pra, natyrshëm, ai do të pretendojë se ju do për të marrë atë që dëshiron nga ju. Sidoqoftë, një marrëdhënie e shëndetshme është “jep dhe merr”; një njeri që të do gjithashtu do të të japë. Në fakt, ai do ta shtyjë veten për t’ju dhënë më shumë. Dashuria jep; çdo dashuri e supozuar, që nuk jep, padyshim që nuk është dashuri.

  1. Familja dhe miqtë tuaj nuk e duan atë

Familja dhe miqtë tanë janë shumë më të zgjuar, sesa mendoni. Këta janë njerëz që ju kanë njohur gjatë gjithë jetës tuaj / një kohë të gjatë dhe janë kujdesur për ju shumë gjatë; besoni apo jo, ata ju njohin dhe kanë një ide të qartë se çfarë është e mirë për ju. Tani, është e mundur të keni një mik apo anëtar të familjes që mund të mos pranojë nga xhelozia ose ndonjë arsye tjetër egoiste, por nëse të gjithë ose një përqindje e madhe e tyre nuk e pranojnë, bëni një hap prapa për të hetuar.

  1. Ai është i padisponueshëm kur keni nevojë për të

Përveç shumë gjërave që ne kënaqemi kur jemi në një marrëdhënie me dikë, një nga gjërat që na pëlqen është se ata zakonisht janë në dispozicion kur kemi nevojë. Pra, nëse jeni me një mashkull që nuk është kurrë në dispozicion kur keni nevojë për të, ka shumë të ngjarë që ai thjesht pretendon të jetë i dashuruar me ju. Do të ketë raste kur ai është vërtetë i padisponueshëm, por nëse kjo ndodh gjithmonë dhe ai kurrë nuk ju bën një përparësi, duhet të shqetësoheni

  1. Ai nuk është kurrë fajtor

Kur dy njerëz e duan njëri-tjetrin dhe ata ofendojnë njëri-tjetrin, ata do të jenë të shpejtë për të kërkuar falje dhe për të zgjidhur problemet. Por kur jeni në një situatë dashurie të pashpërblyer, personi nuk kujdeset të zgjidhë problemet ose të marrë fajin për to. Sigurisht, ndonjëherë do të keni faj, por nuk mund të jeni gjithmonë fajtor dhe nëse ai nuk është kurrë i gatshëm të marrë përgjegjësi për pjesën e tij, nuk i intereson se si ndiheni.

  1. Ai nuk ju sfidon të jeni më të mirë

Një burrë që të do, do që të jesh një person më i mirë. Ai do t’ju korrigjojë me dashuri kur gaboni dhe do t’ju sfidojë në fushat që po i zhdukni, por ai e di që ju mund të bëni më mirë. Kjo sepse ai me të vërtetë dëshiron të të shohë të fitosh. Por një burrë që nuk të do nuk i intereson nëse fiton apo jo, kështu që ai kurrë nuk do të kujdeset për të sfiduar ose ndihmuar të bëhesh versioni më i mirë i vetvetes.

  1. Ju e dini brenda vetes

Besojini instinktit tuaj; nëse thjesht e dini se i dashuri juaj nuk ju do, ka shumë mundësi që ai të mos ju dojë. Sidoqoftë, në mënyrë që të mos jeni të nxituar, hetoni dhe zbuloni pse ndiheni ashtu. Ajo që nuk duhet të bëni është ta injoroni atë. Nëse i kushtoni vëmendje dhe vini re ndonjë nga këto shenja, rimendojeni atë marrëdhënie; ai thjesht mund të pretendojë se të do.

 

Burimi / https://olubunmimabel.com/

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

MARKETINGU:
Drejtor Marketingu - Geart Shehu: 0682097486
Agjente Marketingu:
Erinda Topi: 0688019400
Boana Shenjtolli: 0694767053
E-mail: [email protected]

© Revista Psikologjia. Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top