FB

May 1, 2021 | 8:05

Një yll si Marko Strazimiri!

Një yll si Marko Strazimiri! Talenti 19-vjeçar në gjininë muzikore, vjen këtë verë me publikimin e tri këngëve të reja.

Gjeni që në moshën 11-vjeçare, kur mbajti dhe recitalin e tij të parë në piano, Marko Strazimiri u lancua dhe si një artist me prirje jo vetëm në muzikë, por edhe si këngëtar, prezantues dhe aktor.

Pjesëmarrës në festivale kombëtare dhe ndërkombëtare, Marko Strazimiri është dalluar për karakteristikën e zërit të tij dhe këngët e veçanta, të cilat i kanë dhënë çmime të rëndësishme.

Në një rrëfim pa doreza, Marko, artisti shumëplanësh, tregon mbi formimin e tij, ngjitjen në karrierë, shkëlqimin si nxënës i medaljes së nderit dhe perspektivën drejt profesionalizmit të fushës së mjekësisë.

Në rrugëtimin paralel, si mjek në ardhje dhe si artist, ai vlerëson mbështetjen e pazëvendësueshme të familjes.

Përtej kësaj, Marko Strazimiri na prezanton dhe me pasionet e tij, stilin e veçantë në veshje dhe dashurinë për palestrën dhe makinat.

1-copy

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

MARKETINGU:
Agjente Marketingu:
Erinda Topi: 0688019400
Boana Shenjtolli: 0694767053
E-mail: [email protected]

© Revista Psikologjia. Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top