Lifestyle

December 29, 2020 | 8:30

13 imazhe nga e gjithë bota që përmbledhin gjithë vitin 2020

Duartrokitje dhe zemërim nga ballkonet, ndërsa një pandemi përhapej me shpejtësi; kamionë ushtarakë që mbanin arkivole; punonjës të kujdesit shëndetësor me pajisje mbrojtëse personale dhe miliona njerëz që marshojnë për drejtësi racore. Nuk do të ketë kurrë një vit tjetër si 2020.

Këtu janë 13 imazhe të zgjedhura nga redaktorët e HuffPost në të gjithë botën që përshkruajnë vitin 2020.

 

Burimi / https://www.huffpost.com/

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top