Marrëdhënie

January 12, 2021 | 8:55

15 këshilla për të gjetur dashurinë në vitin 2021

Të gjithë kanë nevojë për këshilla herë pas here, apo jo? Është gjithmonë mirë të flasim me njerëz të ditur dhe që e shohin botën me një sy tjetër, për të dalë pak nga flluska jonë.

Dëshironi të filloni 2021 me një dashuri të re? Shikoni listën me 15 këshilla për të gjetur një bashkëshort:

 1. Mos harroni, ne tërheqim gjithmonë vetëm atë që transmetojmë
 2. Jepini vetes vlerën e merituar
 3. Harroni fantazmat e së kaluarës që ju ndjekin
 4. Fal dhe ji i qetë me zemrën tënde
 5. Mos kërkoni njerëz të tjerë, tek një person i ri
 6. Mos kërkoni gjysmën tuaj, ju tashmë jeni të plotë, kërkoni dikë për të shtuar
 7. Lejojini vetes të jetoni përvoja të reja
 8. Shikoni anash dhe tek njerëzit që ju vlerësojnë
 9. Pranoni atë që ju bën të lumtur
 10. Njohja e vetvetes është thelbësore për të shmangur rënien në kurthe
 11. Shihni anën pozitive të njerëzve
 12. Harrojeni hakmarrjen, ajo nuk çon askënd askund
 13. Nëse dikush ju ka lënduar dhe nuk ju pëlqen, mos bëni të njëjtën gjë me tjetrin
 14. Festa, bare, restorante, aplikacione, faqe të rrjeteve sociale…ka disa mundësi për të provuar të gjesh një dashuri të re
 15. Mos harroni se nuk keni kurrë nevojë për një burrë apo një grua në jetën tuaj, që të jeni më të lumtur!

 

 

Burimi / https://italiafeed.com/

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top