FB

May 13, 2022 | 10:58

3 gjërat që nuk duhet t’i thoni kurrë partnerit tuaj romantik

Kur bëhet fjalë për të pasur një marrëdhënie të lumtur dhe të qëndrueshme, është e natyrshme që ndonjëherë të kaloni ulje-ngritje. Por, pavarësisht se sa shumë mund të ziheni me njëri-tjetrin, ka disa gjëra që nuk duhet t’i thoni kurrë partnerit tuaj.

1200-630-c85ce641f39ca3608975792a8b849342

Më konkretisht, janë 3 gjëra që nuk duhet t’ia thoni kurrë partnerit. Ato janë:

  1. “Nëse më doje, do të…”

Ajo që thoni kur e thoni këtë është se vërtet dëshironi që partneri juaj të thotë ose të bëjë diçka. Problemi është se partneri juaj mund t’ju thotë lehtësisht: “Epo, nëse më doje, nuk do të më kërkoje…”

  1. “Pse nuk është si dikur mes nesh?”

Kur njerëzit thonë këtë, ata po luftojnë kundër realitetit që dashuria ndryshon me kalimin e kohës. Mënyra se si ndiheni në vitin 1 të marrëdhënies suaj nuk është e njëjtë me atë që ndiheni në vitin e 7-të. Të dëshironit që marrëdhënia të ishte ashtu siç ishte dikur, ju mban të mbërthyer në një përrallë. Në vend të kësaj, kërkoni atë që dëshironi, pikërisht këtu tani.

  1. “Ti po sillesh si nëna jote!” (ose babai juaj, ose xhaxhai juaj)

Nëse nuk e thoni atë në një mënyrë plotësuese (“Po silleni ashtu si nëna juaj që tregon hir të jashtëzakonshëm nën presion”), thjesht mos e bëni. Edhe nëse deklarata juaj përmban disa të vërteta, është e garantuar që të fillojë një luftë! Një koment si ky është poshtë rripit dhe ka të ngjarë të shkaktojë asgjë përveç mbrojtjes te partneri juaj.

 

 

Përgatiti K.I / Burimi themindsjournal.com

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

MARKETINGU:
[email protected] / Cel: 0688019400

© Revista Psikologjia. Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top