Marrëdhënie

February 6, 2018 | 9:45

4 shenjat që tregojnë se shefi është i kënaqur me punën tuaj

Marrëdhëniet në punë janë sa të vështira aq edhe vendimtare në ecurinë dhe zhvillimin e mëtejshëm. Ka disa forma për të kuptuar nëse puna juaj në sytë e shefit po shkon ashtu siç duhet.

Ata nuk vijnë gjithnjë me lavdërime

Ju mund të mendoni se drejtuesit duan dhe vlerësojnë më shumë punonjësit që mbushin me lavdërime, por në fakt nuk ndodh gjithmonë kështu.

“Ata ose mendojnë se tashmë ju e dini vendin tuaj, ose nuk duan t’ju favorizojnë, ose thjesht harrojnë t’ju tregojnë vazhdimisht se sa të vlefshëm jeni pasi ju bëni gjithë kohën punë të mira”.

Nëse mbani pikët me veten tuaj për çdo punë që përfundoni ashtu siç duhet dhe për të gjitha kokëçarjet që i keni larguar shefit tuaj atëherë nuk do t’ju duhen fjalë për të parë se ku qëndroni në punën tuaj dhe për shefin tuaj.

Ju japin më shumë përgjegjësi

Menaxherët shpesh zëvendësojnë punonjësit e tyre më të talentuar. Ju ndoshta nuk do të merrni një simbol të yllit të artë, por ju do të merrni përgjegjësinë për projekte të rëndësishme dhe madje edhe kolegët tuaj shokë.

Ju dëgjojnë kur keni diçka për të thënë

Nëse shefi juaj ju kushton rëndësi kur keni diçka për të thënë, atëherë kjo është një shenjë që tregon se keni mjaft rëndësi për të dhe ju vlerëson. Edhe pse ndoshta nuk është kjo forma që e mendonit, është akoma më mirë se t’ju lavdërojë.

Ju kërkon të mësoni të tjerët

Në rast se shefi juaj e bën këtë atëherë ai nuk ka nevojë as t’ju falenderojë herë pas here e as t’ju lavdërojë, kjo shenjë tregon më së miri se ai ka besim te ju e mendon se jeni ndër punonjësit e tij më të mirë.

Burimi / http://www.scan-tv.com

To Top

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com