FB

February 17, 2021 | 8:20

5 fjali që janë po aq të rëndësishme sa fjala “Të dua”

Po sikur të kishte fjalë më të forta se një “Të dua” për t’i shprehur tjetrit ndjenjat e tij? Fjala “Të dua” ndonjëherë e humb vlerën e saj duke u përdorur pa pushim për partnerin, familjen dhe miqtë. Dhe ndonjëherë, disa njerëz modestë nuk arrijnë të zbulojnë ndjenjat e tyre. Për fat të mirë, ka fraza që kanë të njëjtën vlerë sa një “Të dua”.

  1. “Unë do të jem gjithmonë pranë jush”

Ashtu si ne edhe tjetri duhet të sigurohet për ndjenjat tona ndaj tij. Duke e ditur se kemi synimin të qëndrojmë me të si për të mirë dhe për të keq deri në fund të ditëve tona, sigurisht që do të ketë një jehonë një mijë herë më shumë se një tjetër “Të dua”.

  1. “Unë besoj tek ty”

Të gjithë dyshojnë. Por, duke pëshpëritur se ne besojmë në të, kjo mund t’i bëjë shumë mirë. Ne jemi fansi i saj i parë dhe sigurisht edhe më i rëndësishmi. Ai që do t’i japë forcën për të lëvizur malet.

  1. “Është një gjë e së kaluarës”

Të dish të kthesh faqe në ndryshimet tona është provë e mençurisë dhe dashurisë. Të qenit i gatshëm për të ecur përpara së bashku, duke injoruar të kaluarën është thelbësore.

  1. “Mos ndrysho asgjë”

Pse do të dëshironim të ndryshonim personin në të cilin u dashuruam? Thuaji atij se është perfekt ashtu siç është dhe se nuk ka nevojë të shkojë në palestër 5 herë në javë ose të ndryshojë stilin e tij për të na kënaqur aq shumë sa ditën e parë, kjo duhet të ketë efektin e saj dhe të na lejojë të presim të njëjtën gjë në këmbim.

  1. “Faleminderit”

Kurrë nuk mund ta thuash sa duhet, megjithatë, fuqia e një “faleminderit” të thjeshtë është mrekulli. Kjo fjalë e vogël ju bën të dëshironi të bëni më shumë për tjetrin.

 

 

Burimi / https://livetheglory.com/

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top