FB

March 26, 2021 | 8:55

6 shenjat më të pavarura të Zodiakut

Ju mund të jeni një nga shenjat më të pavarura të zodiakut në të gjithë astrologjinë – veçanërisht nëse keni mendime të forta dhe dëshironi t’i bëni gjërat në mënyrën tuaj. Nëse përpiqesh të mos mbështetesh te të tjerët dhe të kesh një jetë jashtë asaj që thotë horoskopi, atëherë ka shumë mundësi që të jesh më i pavarur se të tjerët.

Cilat shenja të zodiakut janë më të pavarura?

Disa shenja të zodiakut kanë lindur të pavarura dhe gjithmonë kanë menduar për veten e tyre. Shenjat e pavarura të zodiakut qëndrojnë pranë veprimeve, mendimeve dhe besimeve të tyre. Shenjat e pavarura nuk ndiejnë nevojën për t’u përshtatur ose ndryshuar vetëm për të kënaqur njerëzit e tjerë. Një shenjë e pavarur e zodiakut nuk ka kohë për t’u ndalur në të kaluarën.

Kur dikush ka një frymë të pavarur, atyre u pëlqen të udhëtojnë, të shohin vende të reja dhe të takojnë njerëz të rinj. Këto shenja të zodiakut mund të udhëtojnë nëpër botë, por me kushtet dhe paratë e tyre. Ato nuk duan të detyrohen t’i përmbahen itinerarit të dikujt tjetër, kështu që shpesh udhëtojnë vetëm. Besimi te të tjerët mund të jetë problem. I vetmi person që këto shenja të zodiakut e dinë se mund t’i besojnë me siguri është vetvetja dhe shtrirja e këtij besimi te të tjerët është i komplikuar.

Të gjitha betejat që kalon një shenjë e pavarur e zodiakut shtojnë vetë-respektin, besimin dhe forcën e tyre. Është një tipar i fuqishëm për ta pasur dhe është diçka që askush nuk mund ta ketë kurrë më shumë.

A jeni një nga shenjat më të pavarura të zodiakut?

Ujori (20 janar – 18 shkurt)

Ujorët janë mendimtarë të lirë dhe besojnë, bëjnë ose thonë se nuk ndikohen nga të tjerët. Ujorët janë aq të pavarur sa nuk ndihen të detyruar të pëlqejnë diçka thjesht sepse është e njohur ose sepse njerëzit e tjerë e rekomandojnë atë. Ujorët duhet ta zbulojnë vetë, dhe nëse janë të vetmit që përkrahin diçka, kjo është në rregull. I vetmi aprovim që ata po kërkojnë është i tyre. Individët e Ujorit nuk shkojnë kurrë së bashku me turmën ose nuk bëjnë atë që pritet prej tyre. Të gjithë bëjnë gjërat e tyre në mënyrën më krijuese dhe unike të mundshme.

Shigjetari (22 nëntor – 21 dhjetor)

Shigjetarët janë aq të pavarur saqë duhet të jenë të lirë të shkojnë ku të duan dhe të bëjnë çfarë të duan. Ata nuk duan të kërkojnë leje nga të tjerët. Shigjetarët janë të aftë të përshtaten, prandaj nuk shqetësohen kurrë për të shkuar diku ku nuk kanë qenë më parë. Ata janë në gjendje të marrin rreziqe dhe sfida në hapat e tyre pa panik pasi besojnë në aftësitë e tyre. Shigjetarët nuk duan të jenë të lidhur në asnjë mënyrë – qoftë fizikisht ose emocionalisht.

Dashi (21 Mars – 19 Prill)

Një nga gjërat që e bën Dashin kaq të pavarur është besimi i tyre te vetja. Ata mund të marrin rreziqe ose vendime të gabuara, por ata e dinë që, në fund të fundit, ata do të arrijnë atje ku duhet të jenë dhe të mësojnë atë që duhet të dinë. Ata i besojnë intuitës së tyre. Dashi nuk mbetet prapa, ai ja del gjithmonë të ecë përpara, edhe kur njerëzit e tjerë përpiqen ta pengojnë. Individët e Dashit përpiqen të përqendrohen në anën pozitive të një situate dhe përpiqen të ndihen mirë. Ata janë optimistë në përgjithësi dhe kanë një qëndrim optimist.

Binjakët (21 maj – 20 qershor)

Pse Binjakët janë kaq të pavarur? Binjakët kanë tendencë të mos lakmojnë atë që kanë njerëzit e tjerë dhe nuk u kërkojnë atyre hakmarrje për ta pasur atë. Ata nuk kanë zili, ata e bëjnë atë të ndodhë për veten e tyre. Binjakët nuk jetojnë për lavdërime dhe nuk i marrin seriozisht kritikat. Binjakët përpiqen të marrin atë që është e dobishme për ta nga kritika e dikujt tjetër, por ata nuk lejojnë që ajo të ndikojë tek ata në atë që bëjnë. I vetmi person që Binjakët duhet t’i bëjnë përshtypje është vetvetja dhe ata nuk mbështeten tek të tjerët për t’i ndihmuar. Binjakët janë jashtëzakonisht inteligjentë dhe dinë të marrin atë që duan pa qenë në borxh me një person tjetër.

Bricjapi (22 dhjetor – 19 janar)

Pse Bricjapët janë kaq të pavarur? Të gjithë e dinë se sa punëtorë dhe të zellshëm janë Bricjapët, por ata mund të mos e kuptojnë se sa të pavarur janë. Bricjapët janë aq të pavarur saqë punët që zgjedhin vetë janë gjëra që ata dëshirojnë t’i bëjnë. Po, atyre u pëlqen pavarësia që vjen nga liria financiare, por ata do të preferonin të bënin diçka që u pëlqente dhe të punonin përpara sesa të bënin diçka që ua vriste shpirtin, por që u sillte shumë fitime. Bricjapët në përgjithësi përpiqen të punojnë të pavarur dhe të jenë shefat e vetes. Ata preferojnë t’i përgjigjen vetes sesa dikujt tjetër dhe kjo është arsyeja pse ata shpesh janë kontraktues të pavarur ose kanë bizneset e tyre.

Virgjëresha (23 gusht – 22 shtator)

Shenja e virgjëreshës është kaq e pavarur, sepse di se si të mos jetë nën kontrollin e askujt. Virgjëreshat kanë bërë kërkimet e tyre, ato i dinë faktet dhe kanë kuptuar se si t’i zgjidhin problemet. Ato nuk duan të shkojnë për ndihmë te dikush – ato janë tepër të pavarura për këtë. Ata janë me shumë vetëbesim dhe është e vështirë për to të besojnë se njerëzit e tjerë e dinë se çfarë po bëjnë ose dinë ta bëjnë më mirë se Virgjëresha. Virgjëreshat vendosin kufij dhe nuk i lejojnë të tjerët të përfitojnë prej tyre ose t’i përdorin ato pa pëlqimin e tyre. Ato janë mirë vetëm.

 

 

 

Burimi / https://www.yourtango.com/

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top