FB

March 27, 2021 | 8:00

THËNIE / Femrat, ashtu si dhe meshkujt duhet të përpiqen për të bërë të pamundurën…

 “Femrat, ashtu si dhe meshkujt duhet të përpiqen për të bërë të pamundurën dhe kur të dështojnë, dështimi i tyre duhet të jetë një sfidë për të tjerët.”- Amelia Earhart

1

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top