FB

January 25, 2023 | 9:21

6 tiparet e zakonshme që kërkojnë burrat tek gratë

 

 

Vetëbesim

Burrat duan që gratë e tyre të jenë të sigurt në vetvete. Dikush që hyn pa frikë në një dhomë plot me njerëz dhe bën kontakt me sy është një person shumë tërheqës.

Sens i mirë humori

Askush nuk dëshiron të jetë me dikë që është gjithmonë serioz. Burrat e duan një grua që qesh me shakatë e tyre, di të mahitë dhe kënaqet duke qeshur.

Ata nuk i pëlqejnë ata që janë pesimistë dhe gjithmonë kanë një mendim negativ për çdo gjë dhe nuk dinë si të argëtohen. Gratë pozitive u bëjnë thirrje më shumë të gjithëve.

Pavarësia

Pavarësia është një tipar tërheqës për shumicën e burrave: ata pëlqejnë gratë që kanë jetën e tyre.

Ndonëse burrat gëzojnë vëmendjen e femrave, ato gra, jeta e të cilave sillet vetëm rreth burrave të tyre, do të sulmohen. Burrat kanë nevojë për vëmendje dhe kujdes, por në të njëjtën kohë ata kanë nevojë për hapësirë vetëm për ta.

Kuptueshmëri

Burrat duan një grua që i kupton. Ai duhet ta pranojë njeriun ashtu siç është dhe anasjelltas. Gjithashtu, ndonëse të kundërtat mund të tërheqin, një burrë dëshiron që një grua të respektojë bindjet e tij dhe të preferojë që gjërat t’i pëlqejnë njësoj ose të ngjashme me të.

Ndershmëri dhe besnikëri

Cilësitë më të zakonshme që kërkojnë burrat te gratë janë besnikëria dhe besueshmëria. Ata duan dikë që do të jetë në krah të tyre pa marrë parasysh se çfarë.

Mbështetja

Burrat kërkojnë që gratë të jenë mbështetëse, veçanërisht kur janë të interesuar për një marrëdhënie afatgjatë. Për një njeri që, për shembull, është ende “duke luftuar me karrierën e tij”, mbështetja e partnerit të tij është shumë e rëndësishme.

Ai ka nevojë për dikë që ta dëgjojë, pa e tallur dhe pa e nënçmuar. Dikush që do t’i japë këshilla objektive dhe në shoqërinë e të cilit do të ndihet mirë dhe plot vetëbesim.

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

MARKETINGU:
Agjente Marketingu:
Erinda Topi: 0688019400
Boana Shenjtolli: 0694767053
E-mail: [email protected]

© Revista Psikologjia. Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top