FB

January 25, 2023 | 10:00

7 çanta luksoze, të qeta dhe të këndshme që nuk do doni t’i hiqni nga dora

Bisedat për çantat e stilistëve zakonisht rrotullohen rreth një fraze specifike: “Çanta ime”. Kjo thënie ka qenë më pak e spikatur kohët e fundit, megjithatë, është zëvendësuar nga ” çanta luksoze të qeta ” që kombinojnë lehtësinë, finesën dhe mjeshtërinë cilësore pa logo të spikatura.

Çanta Symmetry Savette

Çanta Hermès Kelly

Çanta e viteve ’90

Çanta Prada Re-Edition 1995

Çanta Olivia Khaite

Çanta Saint Laurent Manhattan

Çanta Tory Burch Lee Radziwill

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

MARKETINGU:
Agjente Marketingu:
Erinda Topi: 0688019400
E-mail: [email protected]

© Revista Psikologjia. Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top