Marrëdhënie

June 3, 2020 | 10:12

8 arsye pse nuk duhet t’i krahasojmë marrëdhëniet tona romantike

Edhe pse ekzistojnë 8 arsye të mira për të mos krahasuar burrat me të cilët kemi pasur një lidhje, është njerëzore ta bëjmë atë, veçanërisht në fillim të një marrëdhënie të re ne priremi ta krahasojmë të dashurin tonë të ri me ish-in tonë. E mira është që të mësojmë ta lëmë pas të shkuarën dhe të krijojmë pika të reja referimi.

8 arsye pse nuk duhet ta krahasojmë të dashurin e ri me ish-in:

  1. Sepse asnjë marrëdhënie nuk është e njëjtë
  2. Sepse vizioni ynë është shtrembëruar
  1. Sepse kemi gabuar… dhe kjo shkakton dhembje
  2. Sepse harrojmë se çfarë është në të vërtetë dashuria
  1. Sepse gjëra të caktuara varen vetëm nga ne
  2. Sepse askush nuk është perfekt
  3. Sepse dashuria nuk është çështje logjike
  4. Sepse dashuria është mbi të gjitha gëzim

 

 

Burimi / https://www.chedonna.it/

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top