Thënie

June 4, 2020 | 8:00

THËNIE / Krenaria

“Mendjemadhësia është karikatura e krenarisë”.

Foisterleben

11

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top