FB

September 3, 2021 | 8:35

8 shenjat që tregojnë se keni një bashkëshort që po ju tradhton

Nëse pyesni veten nëse ata mund të tradhtojnë apo jo, konsiderojeni këtë listë si një udhëzues bazë.

  1. Ata vijnë më vonë në shtëpi

Një ndryshim i papritur në rutinë mund të jetë një shenjë tradhtie. Disa njerëz ofrojnë një justifikim për ndryshimin e rutinës së tyre, të tilla si shkojnë në palestër vonë sepse ka më pak njerëz.

  1. Ata ndryshojnë mënyrën se si i rregulloni rrobat tuaja

Ndërsa kjo tingëllon si një ndihmë për ju, kjo mund të jetë një nga shenjat e tradhtisë. Ju duhet t’i kushtoni vëmendje një bashkëshorti që vepron sikur po ju ndihmon sepse ka të bëjë më shumë me ruajtjen e një sekreti.

  1. Karta krediti sekrete

Shumica e çifteve të martuar kanë llogari të përbashkëta ose ndajnë informacione për financat e familjes. Ka buxhete për t’u marrë parasysh para një blerjeje të madhe. Nëse kjo nuk është një kartë krediti biznesi, për të cilën jeni në dijeni, një kartë krediti sekrete është dëshmi mjaft e fortë se keni një bashkëshort mashtrues.

  1. Nuk ju lejohet të shkoni pranë telefonit të tyre

Fjalëkalimet duhet të ndahen në një martesë, ka raste kur keni nevojë për numrin e telefonit të hidraulikut dhe është në telefonin ose emailin e burrit tuaj, ose duhet të kontrolloni një faturë elektronike që i është dërguar burrit tuaj. Nuk është e nevojshme të keni një listë të fjalëkalimeve të tij, por nëse do të kërkoni një të tillë, për një arsye të caktuar, ai duhet t’jua japë.

  1. Dhurata të papritura

Një kartë dhuratë ose çantë e re, krejtësisht e palidhur me ditëlindjen, përvjetorin ose promovimin e punës, mund të jetë një surprizë e bukur, ose mund të jetë diçka për të cilën partneri juaj ndihet fajtor dhe po kërkon kompensim.

  1. Miq “të veçantë” të mediave sociale

Kur gratë spiunojnë një burrë ose rastësisht gjejnë diçka, ato shpesh dyshojnë. Mund të ketë fotografi, tekste ose një histori telefonatash që mund të bëhen dëshmi të një marrëdhënieje.

  1. Momente të ndërprerjes

Unë jam duke folur për një bashkëshort që ka periudha të ndërprerjes ku ju nuk e dini se ku është, nuk mund të kontaktoni me të dhe nuk merr një shpjegim të vlefshëm se ku ka qenë apo pse e bëri. Duhen dy sekonda për të shkruar mesazhe dhe nuk është normale që një çift i martuar të mos kontaktojë për orë të tëra.

  1. Ata injorojnë përgjegjësitë e tyre familjare

Kur një partner fillon të largohet nga njerëzit dhe rastet që janë zakonisht një përparësi kryesore, mund të jetë një arsye për shqetësim.

 

 

Burimi / https://italiafeed.com/

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

MARKETINGU:
[email protected] / Cel: 0684022192
[email protected] / Cel: 0688019400

© Revista Psikologjia. Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top