Këshilla & Arsye

June 12, 2018 | 9:40

A duhet të kryeni marrëdhënie seksuale gjatë shtatzënisë?

Një grua që pret të bëhet nënë ka thënë se burri i saj refuzon që të kryejë marrëdhënie seksuale me të. Përmes një postimi në Mumsnet, gruaja britanike, e cila është 18 javë shtatzënë, shpjegoi se partneri i saj pretendon se do të ishte ‘gabim’, sepse foshnja e palindur mund të ishte në gjendje të tregonte se çfarë po ndodhte.

Megjithatë, vendimi i tij e ka bërë atë të ndjehet ‘e shëmtuar dhe jo tërheqëse’. Ajo pyeti: ‘A po e tregohem e paarsyeshme për këtë?’

Mendimi i ndarjes së postimit në forumin në internet, me disa që ranë dakord se do të ishin të frustruar nëse do të ishin në pozitën e saj. Megjithatë të tjerë argumentuan se e para që ajo po bëhej e paarsyeshme ishte që ajo vendoste shpresën tek burri i saj.

Ajo ka shkruajtur: ‘Partneri im nuk do që të kryejë marrëdhënie seksuale edhe pse jam vetëm 18 javë. Thotë se nuk është i kënaqur me të dhe mendon se foshnja mund të tregojë.

“Unë i kam thënë ndryshe dhe i kam treguar atij kërkime të ndryshme që i vërtetojnë të kundërtën e asaj që ai mendon. Nuk kemi pasur marrëdhënie seksuale që në momentin që foshnja është konceptuar sepse ai mendon se është “e gabuar”. Ai nuk do të më shikojë dhe unë thjesht ndjehem e shëmtuar dhe jo tërheqëse.

“Nuk po them se duhet të kryejë marrëdhënie seksuale me mua, sigurisht. Askush nuk duhet të bëjë asgjë me të cilën nuk janë të kënaqur.  Megjithatë a është e paarsyeshme kjo? 9 muaj pa seks dhe pak më shumë.

Një grua simpatike shkroi: ‘Nëse ai vërtet të do dhe të dashuron, atij nuk duhej t’i shuhej dëshira për të bërë dashuri. Disa nga marrëdhëniet e mia seksuale më të mira, ishin gjatë shtatzënive”.

 

Burimi / dailymail.co.uk

To Top

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com