Në fokus

October 7, 2020 | 8:06

A e keni shkronjën M në pëllëmbë të dorës? Ja se çfarë do të thotë…

Ju keni shkronjën M në pëllëmbë të dorës: Palmistry është një art i lashtë indian, rrënjët e të cilit datojnë prej disa mijëra vjet. Ajo lindi nga astrologjia hindu dhe u përmend për herë të parë në librin kinez I Ching. Ajo u përhap me shpejtësi në të gjithë Azinë dhe Evropën; dhe kur Aristoteli u bë i vetëdijshëm për këtë art të veçantë, ai u pa gjithashtu me shumë interes nga Aleksandri i Madh.

Mbreti maqedonas, në fakt, shpesh përdorte palmistikë për të gjykuar karakterin e oficerëve të tij ushtarakë, pasi ishte zakoni i tij të lexonte linjat e ngulitura në pëllëmbët e duarve të tyre. Kjo praktikë duhet ta ketë ndihmuar aq shumë, sepse në pesëmbëdhjetë vjet ai kurrë nuk ka humbur asnjë betejë.

Që nga ajo kohë, praktika ka pësuar ndryshime

Sot, shumica e njerëzve e shohin atë si një pseudoshkencë dhe janë të gatshëm të heqin dorë nga gjithçka që dëgjojnë, sepse mendohet se janë vetëm besime bestytni. Një pjesë e madhe e arsyes pse njerëzit janë kaq skeptikë është se ata nuk e kuptojnë vërtet këtë praktikë. Ata dinë vetëm atë që shohin përmes mjeteve të komunikimit masiv dhe është shpjeguar gabimisht dhe është përfaqësuar në shumë libra, shfaqje televizive dhe filma, duke kompromentuar vërtetësinë e këtij arti antik.

Miliona njerëz në të gjithë botën i shikojnë me shumë interes vijat e ngulitura në pëllëmbët e duarve të tyre për të provuar të zbulojnë fatin, personalitetin dhe karakterin e tyre.

Kohët e fundit u zbulua se ata që kanë shkronjën “M” në pëllëmbën e dorës janë me të vërtetë të veçantë

Ky lloj shënimi është mjaft i rrallë, pasi jo të gjithë njerëzit kanë një shenjë të caktuar, dhe ata që posedojnë këtë “M” thuhet se janë njerëz të veçantë, me intuitë të madhe dhe shpirt sipërmarrës. Ata janë të bekuar me fat të mirë dhe lulëzojnë në karrierë pasi kanë vetë-motivim dhe disiplinë të fortë. Ata shihen si individë me intuitë të jashtëzakonshme dhe për këtë arsye janë partnerë të shkëlqyeshëm të mendjes dhe zemrës.

Për më tepër, këta njerëz janë në gjendje të shohin përmes gënjeshtrave dhe mashtrimeve. Për këtë arsye, ata nuk mashtrohen lehtë dhe mund të kuptojnë kur një person është i pandershëm dhe i gatshëm të gënjejë ose të mashtrojë. Kjo ndjenjë e intuitës shpesh është më e fortë tek gratë sesa tek burrat, por padyshim që ka të bëjë me individët.

Në përgjithësi, shkronja M ka kohë që shoqërohet me këto karakteristika, si dhe me cilësitë e mëposhtme: lidership, fat të mirë, pasuri dhe pikëpamje të shkëlqyera. Njerëzit me shkronjën “M” në pëllëmbë kanë fuqinë për të bërë ndryshimet që u nevojiten në jetën e tyre. Prandaj për ta është e rëndësishme që të shfrytëzojnë mundësitë që paraqiten.

Sipas traditës popullore, shumë njerëz të famshëm të së kaluarës, përfshirë profetë dhe udhëheqës të mëdhenj, e kishin këtë shenjë në pëllëmbën e duarve. Kurdoherë që ndiheni të rënë moralisht, mos harroni se jeni një person i veçantë dhe se jeni në gjendje të arrini gjithçka që dëshironi në jetë.

 

 

Burimi / https://www.cosedadonna.net/

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top