FB

June 1, 2022 | 0:01

Acura Eye Clinic & Aesthetics: Të shohim qartë dhe të dukemi bukur!

 

Acura, klinika më e re në Tiranë që ju mundëson korrigjimin e sëmundjeve të syrit dhe zgjidhjen e shqetësimeve që lidhen me estetikën.

Me një përvojë të shkëlqyer profesionale brenda dhe jashtë vendit, Dr.Blerina dhe Dr.Tani ofrojnë shërbime të specializuara mjekësore.

0

Dr.Blerina realizon trajtimin me lazer të kataraktës, glaukomës, sëmundjeve retinale, keratokonusit, implantimin e lenteve të ndryshme, korrigjimin me lazer të shikimit.

Dr.Tani realizon plastikën kirurgjikale të kapakëve të syrit dhe veshëve, rimodelim jokirurgjikal të hundës, mikrokirurgji, aplikimin e Botoksit për trajtimin e rrudhave dhe djersitjen e shtuar, përdorimin e Fillers dhe Fijeve, mezoterapi për lëkurën, trajtime me Laser.

Gjithashtu në klinikën Acura realizohet trajtimi e rrjetave të dukshme të kapilarëve me sklerozantë.

 

ACURA EYE CLINIC & AESTHETICS
Rruga e Kavajës, Kompleksi “Square 21”, Shkalla 4, Kati 2, Tiranë
+355 44 80 3334 | +355 69 764 58 64 | +355 69 51 51 940
[email protected] | [email protected]
@acura_eye_clinic | www.acuraeyeclinic.com

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

MARKETINGU:
Drejtor Marketingu - Geart Shehu: 0682097486
Agjente Marketingu:
Erinda Topi: 0688019400
Boana Shenjtolli: 0694767053
E-mail: [email protected]

© Revista Psikologjia. Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top