Këshilla & Arsye

November 19, 2020 | 8:05

Arsyeja e vërtetë pse ligji i tërheqjes nuk funksionon për ju

Si Autore i një bestselleri të LoA, dhe në dekadën e fundit, ku kam punuar si trajner i NLP dhe manifestimeve, kam ndihmuar mijëra gra që të kenë jetën që duan. “Pse nuk po funksionojnë këto gjëra për mua?”, është pyetja numër një që dëgjoj nga lexuesit e rinj, përpara se të marr një përparim masiv në shfaqjen e ëndrrave të tyre.

Mia Fox / Author, Money Mindset & Manifestation Coach

Mia Fox / Author, Money Mindset & Manifestation Coach

Kam takuar shumë gra që përpiqen të bëjnë që Ligji i Tërheqjes të funksionojë, të cilat krahas kësaj kanë lexuar shumë libra dhe kanë provuar të gjitha “ritualet” dhe “teknikat” e reja.

Pyesni, Besoni, Merrni?

 Ju ndoshta e dini këtë citat të famshëm sekret. Shpejt u bë projekti për të gjithë ata që dëshironin të shfaqnin ëndrrat e tyre… Dhe për mua, u bënë tre fjalët më mashtruese, sapo fillova të kuptoj se si funksionon në të vërtetë manifestimi.

Ndërsa lexoni këtë postim, unë supozoj që ju nuk jeni akoma 100% të kënaqur me manifestimet tuaja dhe ju akoma po kërkoni atë sekret të madh… Atëherë ju jeni në vendin e duhur.

Dhe më lër ta them këtë, ti nuk je vetëm…

Mijëra lexues po kërkojnë këto përgjigje çdo ditë në blogun tim. Dhe unë kontaktohem në Instagram nga gra, ashtu si ju, duke kërkuar sekretin e vërtetë që fshihet prapa Ligjit të Tërheqjes. Dhe problemi i vetëm është që ato dëgjuan këshilla të këqija.

Për fat të keq, atje ka një ton përmbajtje mashtruese ose jo të plotë rreth manifestimit. Këta krijues të përmbajtjes, trajnerë, ndikues të mediave sociale që flasin për Ligjin e Tërheqjes mund të kenë qëllime të mira… ose jo, dhe ata thjesht duan të fitojnë para shpejt (duke u përpjekur t’ju shesin programet e tyre të shtrenjta të trainimit.)

Por kur dikush dëshiron t’ju bëjë të besoni se thjesht duhet të “besoni në univers” dhe të gjitha ëndrrat tuaja do të bëhen të vërteta, ata nuk ju tregojnë të vërtetën (e plotë). Ose ata thjesht nuk dinë diçka më të mirë dhe kopjojnë të njëjtat gjëra të vjetra që të gjithë i dimë tashmë nga libra si “Sekreti”.

Nuk ka shumë rëndësi se cila nga sa më sipër është e vërtetë, por rezultati mbetet i njëjtë. Ju nuk merrni ndonjë rezultat… Ose të paktën jo rezultatet për të cilat keni shpresuar. Kjo është zhgënjyese dhe ju bën të ndiheni të pafuqishëm…

Ju mund të filloni të pyesni veten, a është i vërtetë Ligji i Tërheqjes? Nëse po, pse nuk funksionon për mua? Të paktën, kjo ishte pyetja e saktë që i bëra vetes… Pasi kam investuar kaq shumë kohë dhe energji në të mësuarit se si të tërheq gjërat që dëshiroj dhe gjithmonë duke u larguar me “thjesht duke marrë pothuajse” atë që dëshiroja, unë kam mjaft.

Për pak sa nuk u dorëzova…Por nuk e bëra dhe më në fund pata këtë pyetje të madhe PSE nuk isha kurrë në gjendje të merrja atë që dëshiroja vërtet. Sepse ai sistem i vjetër (pyesni, besoni, merrni) sapo ishte prishur. Kështu që unë e ndryshova skenarin dhe filloi të funksiononte…

 

 

 

Burimi / https://www.selfmadeladies.com/

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top