Thënie

November 19, 2020 | 8:00

THËNIE / Alkimia, shkenca që na mëson se gjithçka është energji që ndryshon dhe formëson vetveten

Alkimia nuk është vetëm arti apo shkenca që na mëson shndërrimin metalik, por është mbi të gjitha shkenca e vërtetë dhe e fortë që na mëson se si të njohim qendrën e gjithçkaje, një shkencë që na mëson se gjithçka është energji që ndryshon dhe formëson vetveten.

yosemite-national-park-engagement-photos-inspired-by-this

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top