Marrëdhënie

June 4, 2018 | 10:43

Arsyeja pse duhet të silleni si një i vetëm edhe nëse jeni në një marrëdhënie

Të jesh në një marrëdhënie nuk do të thotë të heqësh dorë nga gjithçka! Të qenit i vetëm në një marrëdhënie do të thotë së pari të jesh i lumtur me veten kështu që mund të dyfishoni lumturinë me personin që vjen pas nesh: jeta në çift nuk është gjithmonë trëndafila dhe lule…

Ju jeni çdo gjë

Duhet parë dhe marr në konsideratë nëse përparësia juaj do të jetë personi me të cilin do të shpenzoni jetën tuaj. Mos e merrni si të mirëqenë këdo që vendos të jetojë pranë jush.

Koha që do të shpenzoni së bashku me siguri që do të jetë e madhe, por është mirë të dini se si të shkurtoni kohën tuaj, në mënyrë që të kuptoni se kush jeni dhe çfarë kërkoni.

Do të keni diçka për të thënë

Çiftet që ndajnë bashkë çdo ditë, çdo sekondë, çfarë flasin kur dalin për të darkuar jashtë?

Aventurat e gjalla së bashku janë sigurisht të shkëlqyera, por duke ditur se të dy zgjedhin autonomisht të ndajnë kohën e tyre! Mbi të gjitha, zgjidhni të jeni së bashku dhe jo domosdoshmërish jashtë, por sepse kjo është pikërisht ajo që ju dëshironi.

Ju nuk keni nevojë të kërkoni mendimin e tij për t’u organizuar

Nëse nuk janë caktuar takime për një kohë të gjatë, gjithmonë mund të vendosni se çfarë të bëni pa u shqetësuar shumë për opinionin e tij. Personi tjetër pranë jush, natyrisht, do të ketë mundësinë për të bërë të njëjtën gjë: kështu do të përfundoni në shtëpi, së bashku, me shumë gjëra për të ndarë!

Do të jeni më pak e rrezikuar për të qenë pjesë e një marrëdhënieje toksike

Është e panevojshme të thuhet, marrëdhëniet në të cilat nuk jeni mirë, nuk ju bëjnë mirë.

Dëshira për të kontrolluar rrjetet sociale 23 herë në ditë dhe mos besimi në atë që ju thonë, bën që ju të humbisni të gjitha siguritë tuaja. Mos i jepni të gjithë fuqinë personit që doni!

Nuk do të shkatërroheni nëse ndaheni

Fundi i një marrëdhënieje nuk është kurrë i lehtë, por nëse dini se si të ecni vetëm, me siguri që do ta merrni veten shumë shpejtë, krahasuar me ata që nuk kanë vepruar pa miratimin e të dashurit.

Kjo nuk do të thotë se nuk kishte dashuri, thjesht vendosët të zgjidhni, në çift apo vetëm: ishit të fortë më para dhe tani me siguri do të dini se si të jeni të fortë!

 

Burimi / alfemminile.com

To Top

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com