FB

September 1, 2021 | 8:05

Art Orl Clinic: Shëndeti juaj është misioni ynë!

Mjekësia është shkencë, art, sakrificë dhe përkushtim. Në Art Orl Clinic do t’i gjeni të gjitha këto me një ekip mjekësh të elitës shqiptare: Besim Boci, Jetmira Fejza Bulaj, Roven Sinani.

Falë punës individuale dhe në ekip ato ju krijojnë mundësisë për një trajtim mjekësor me 5 yje në fushën e ORL dhe kirurgjisë plastike. Ndërhyrjet për sëmundjet e veshit, laringut, bajameve dhe mishit të huaj në hundë si dhe endoskopia e sinuseve realizohen në mënyrë perfekte.

cover_ok-okKirurgjia e rimodelimit të hundës me metodën avangarde ultrasonike, me piezo, është risi dhe bën diferencën me rezultate të mrekullueshme dhe pacientë shumë të kënaqur.

Nuk mbetet pas edhe kirurgjia plastike e veshëve, qepallave , buzëve dhe trupit. Klinika mbështetet në një laborator shumë të saktë.

Në Art Orl Clinic ndjen diferencën, gjen perfeksionin!

 

Klinika ndodhet në një pozicion strategjik e krejt të favorshëm në Rrugën e Elbasanit, përballë ambasadës amerikane. Një hapësirë akomoduese për pacientët ambulatorë, konsulencat me mjekët për patologjitë specifike, laboratorin e analizave, dhomat e shtrimit dhe tri salla kirurgjikale për natyrën e shërbimeve kirurgjikale, të cilat kryhen në dakordësinë e grupit të mjekëve.


Adresa: “Rruga e Elbasanit”; nr.60; Shkalla 1, Kati 2,

Njësia Bashkiake Nr.2 Tiranë +355 (0) 69 373 7010

[email protected]

Art Orl Clinic | art_orl_clinic

www.artorlclinic.com

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

MARKETINGU:
Agjente Marketingu:
Erinda Topi: 0688019400
E-mail: [email protected]

© Revista Psikologjia. Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top