Lifestyle

October 15, 2020 | 8:50

Çfarë thotë koha kur keni lindur për personalitetin tuaj?

A e dini se koha e lindjes suaj mund të zbulojë shumë për personalitetin tuaj? Ju përcakton si person dhe përveç ditës dhe datës së lindjes tuaj, edhe koha ka rëndësi! Ne kemi përmendur periudha të veçanta kohore dhe karakteristikat që ato në të vërtetë mund të zbulojnë.

Në Hinduizëm, koha e lindjes së një personi ka rëndësinë më të lartë kur bëhet fjalë për krijimin e hartës së tyre astrologjike të lindjes. Sipas besimit hindu, koha e lindjes përcakton lëvizjet planetare, në atë kohë të veçantë. Prandaj, është e rëndësishme të dini kohën e lindjes tuaj, pasi ajo përcakton personalitetin tuaj në një mënyrë më të mirë!

Shikoni periudhat e ndryshme kohore dhe karakteristikat e veçanta që ato mund të përcaktojnë.

Midis 4:00 dhe 6:00 AM

Ata që kanë lindur herët në mëngjes janë këmbëngulës. Ata mund të befasohen shumë, pasi janë gati për të gjitha vështirësitë në jetë. Ata kanë një dëshirë të madhe për të arritur atë që të tjerët ëndërrojnë, dhe investojnë shumë përpjekje në të. Shpesh ata janë shumë inteligjentë, por kjo nuk sjell shumë përfitime.

Midis 6:00 dhe 8:00 AM

Njerëzit e lindur gjatë kësaj kohe do të kenë disa ngjarje misterioze që ndodhin në jetën e tyre. Mendja e tyre duhet të jetë në çdo kohë në paqe. Ata shpesh bëjnë shumë shpenzime dhe kjo mund të rrezikojë të ardhmen e tyre.

Lindur midis 8:00 dhe 10:00 AM

Njerëzit që kanë lindur gjatë kësaj kohe do të përjetojnë miqësi të mirë dhe marrëdhënie shoqërore në jetën e tyre dhe kanë një status të qëndrueshëm financiar. Paraja luan një rol të madh në jetën e tyre. Sidoqoftë, në disa raste ata përjetojnë një lloj zhgënjimi.

Lindur midis 10:00 dhe 12:00 PM

Njerëzit që kanë lindur gjatë kësaj kohe do të shijojnë suksesin në të gjitha çështjet që do të ndjekin. Ata do të bëjnë një jetë mjaft të suksesshme dhe do të nderohen për udhëtimin e tyre.

Lindur midis 12:00 dhe 2:00 PM

Njerëzit që kanë lindur gjatë kësaj periudhe kohore do të kenë një të ardhme të mbushur me udhëtime; ai mund të jetë i lidhur me punën ose personal. Ata gjithashtu janë të bekuar me pamje të mirë, mendje të mprehtë dhe thuhet se janë të prirur fetarisht. Ata do të respektohen edhe për mirësinë e tyre.

Lindur midis orës 14:00 dhe 4:00 PM

Njerëzit që kanë lindur gjatë kësaj kohe do të lidhen profesionalisht me poste që kanë të  bëjnë me para, si kontabiliteti, skemat e fondeve qeveritare, bankat, etj. Në një moment të caktuar, ata gjithashtu mund të duhet të përballen me procedura ligjore.

Lindur ndërmjet orës 16:00 dhe 6:00 PM

Njerëzit që kanë lindur gjatë kësaj kohe do ta kenë jetën e tyre të mbushur me përgjegjësi. Jeta pas martese do të ketë një efekt të fortë mbi ta. Ata zgjedhin një profesion që do t’i lejojë ata të ndërveprojnë me njerëzit përreth dhe t’u ofrojë liri komunikimi.

Lindur midis orës 6:00 dhe 8:00 PM

Njerëzit që kanë lindur gjatë kësaj kohe do të kenë ngjarjet e tyre të jetës në varësi të njerëzve që janë afër tyre dhe miqve të tyre. Familja do të jetë përparësia e tyre e dytë dhe jeta shoqërore do të mbajë një pozicion parësor në jetën e tyre.

Lindur midis 8:00 dhe 10:00 PM

Njerëzit që kanë lindur gjatë kësaj kohe do të kenë një mendje krijuese. Ata do të jenë shumë të talentuar dhe të aftë. Ata janë individë optimistë dhe do të ndjekin një karrierë në një fushë për të cilën janë të apasionuar.

Lindur midis orës 10:00 PM dhe 12:00 AM

Njerëzit që kanë lindur gjatë kësaj kohe do të përfshijnë jetën e tyre në profesione që lidhen me pasuritë e paluajtshme. Ata janë përgjegjës për ngritjet, suksesin dhe dështimet që vijnë në jetën e tyre.

Lindur ndërmjet orës 12:00 dhe 2:00 AM

Njerëzit që kanë lindur gjatë kësaj kohe janë shumë intelektualë, ata janë adhurues të aventurave dhe udhëtar të shkëlqyeshëm. Ata do të jenë të prirur drejt profesioneve të lidhura me median.

Lindur ndërmjet orës 2:00 dhe 4:00 AM

Njerëzit që kanë lindur gjatë kësaj kohe do të bënin një profesion në industrinë e ushqimit. Gjendja familjare dhe financiare e këtyre njerëzve thuhet se është e shkëlqyer!

 

 

 

Burimi / https://betterifyouknow.com/

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top