FB

February 11, 2021 | 8:41

Dita e Premtimit, data, rëndësia dhe domethënia e kësaj dite

Java e Shën Valentinit u përket të dashuruarve që shprehin dashurinë e tyre për njëri-tjetrin në mënyra të ndryshme dhe të veçanta. Prandaj, bëhuni gati të trajtoni të dashurit tuaj me shumë dashuri, afeksion dhe kujdes gjatë kësaj jave të veçantë.

Dita e pestë e javës së Shën Valentinit është Dita e Premtimit, e cila është një ditë e rëndësishme për të dashuruarit. Festoni ditën duke bërë premtime për ta dashur me vetëmohim njëri-tjetrin për pjesën tjetër të jetës tuaj. Premtime dhe përkushtime të tilla emocionale për njëri-tjetrin do ta forcojnë përgjithmonë marrëdhënien.

Dita e Premtimit festohet çdo vit në 11 Shkurt duke marrë një zotim për të qëndruar me njëri-tjetrin deri në frymën e fundit. Shprehni ndjenjat tuaja për njëri-tjetrin në këtë ditë të veçantë dhe premtoni të qëndroni pranë partnerit tuaj në kohë të mira dhe të këqija gjatë gjithë jetës së tyre.

Kjo ditë u jep çifteve një shans për të festuar dashurinë e tyre, t’i besojnë njëri-tjetrit, të mos jenë gjykues, të jenë një mbështetës i vazhdueshëm i njëri-tjetrit dhe së fundi të përkëdhelin njëri-tjetrin. Çdo marrëdhënie funksionon në mirëbesim, i cili duhet të zhvillohet përmes premtimeve, veprimeve dhe sigurimeve. Ideja kryesore e kremtimit është që partneri juaj të ndihet i vlerësuar dhe të forcojë lidhjen tuaj.

Në rast se keni dikë të cilit doni t’i shprehni dashurinë, por nuk keni pasur ende rastin, kjo ditë e Premtimit mund të jetë shpëtimtarja juaj. Bëjini një premtim të dashurit tuaj që të mbetet besnik dhe mbajeni përgjithmonë njëri-tjetrin. Vlerësoni ndjesinë ndaj njëri-tjetrit këtë javë të Shën Valentinit.

Gëzuar Ditën e Premtimit!

 

 

Burimi / https://indianexpress.com/

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top