Dëshmi

May 27, 2020 | 14:29

Donila Pipa: Si një busull…

Shumë herë jemi ndjerë si një busull që nuk e dimë drejtimin, sidomos në periudhën që po kalojmë të Coivid-19.

Dr.Donila Pipa

Dr.Donila Pipa

Shumë herë i themi vetes: a ia vlen të duash vetëm veten tënde?

Shumë herë i themi vetes: kemi frikë nga e tashmja, nga e ardhmja…, por frika më e madhe ËSHTË VETVETJA!

E di që kam një rrugë të gjatë për të bërë si çdo njeri, ndonjëherë i buzëqesh jetës, sfidave, ndonjëherë mbyllem në guackën time, ul grilat dhe mendoj, iku edhe një ditë…, po nesër?

E nesërmja është prapë e jona, me lot në sy, me buzëqeshje, e fortë apo e dobët, NE ECIM…, sepse kjo është JETA.

Shumë herë nuk dimë drejtimin, shumë herë kemi frikë nga humbja, nga e padukshmja… por, filloi shiu, rrebeshi…, bubullima…

Por, në fund doli ylberi!

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top