Thënie

May 28, 2020 | 8:00

THËNIE / Korrektesa…

“Më mirë tre orë më herët se sa një minutë me vonesë”. 

Uilliam Shekspir

2

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top