Radiografi

January 1, 2018 | 8:00

Emiliano Giampà & Giovanni Bove: AIMM… mjekësia që mban larg bisturinë

Për herë të parë në Shqipëri një Institut i mirëfilltë i mjekësisë manuale, e cilësuar si mjekësia që mban larg bisturinë. Instituti Italian i Mjekësisë Manuale, i vetmi në të gjithë territorin shqiptar, udhëhiqet nga dy mjekët, Prof. Giovanni Bove dhe Dr. Emiliano Giampà, të specializuar në fushën ortopedike dhe reumatologjike.

Te mjekësia manuale do të gjeni zbutjen apo shërimin e dhimbjeve, të shkaktuara nga sëmundje që shqetësojnë shëndetin tuaj fizik. Ky institut do të jetë i vetmi i licencuar për certifikimin e mjekëve që do të ndjekin kurset pasuniversitare.

 

To Top

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com