Lifestyle

November 29, 2021 | 8:18

Fëmijët nuk duhet të qëndrojnë pranë kafshëve? Këto fotografi të mrekullueshme ju vërtetojnë të kundërtën

Fëmijët dhe kafshët janë kuriozë për njëri-tjetrin. Kur bëhen bashkë, ata krijojnë një lidhje të veçantë.

Një fotografe britanike, e cila quhet Sujata Setia-s, ka realizuar një set të mrekullueshëm fotografik të momenteve të lumtura që fëmijët kanë kaluar me kafshët.

 

Burimi / PanoramaPlusOnline

femije kafshe (1)femije kafshe (2)femije kafshe (3)femije kafshe (4)femije kafshe (5)femije kafshe (6)femije kafshe (7)femije kafshe (8)femije kafshe (9)femije kafshe (10)femije kafshe (11)femije kafshe (12)femije kafshe (13)femije kafshe (14)femije kafshe (15)femije kafshe (16)

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

MARKETINGU:
[email protected] / Cel: 0688019400

© Revista Psikologjia. Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top