FB

February 4, 2021 | 8:45

Fotografitë emocionuese të momentit të lindjes nga viti 2020

2020 ishte transformuese për shumë industri, pasi pandemia Covid-19 na detyroi të përshtatim mënyrën e punës dhe të jetuarit. Për ata që punojnë në fotografi të lindjes, kjo nënkuptonte dhënien e kamerave partnerëve të klientëve, marrjen e fotove përmes FaceTime, ofrimin e mbështetjes virtuale dhe caktimin e “seteve në shtëpi” për të fotografuar ardhjen në jetë të foshnjave të reja. Kur ata ishin në gjendje të ishin të pranishëm në lindje, përvoja mbartte një ndjenjë të re të shpresës, humbjes dhe forcës në kohë të vështira.

“Siç mund ta imagjinoni, Covid-19 ndikoi në botën e lindjes në mënyra të mëdha dhe të vogla. Ky koleksion imazhesh tregon forcën e prindërve dhe njerëzimit gjatë kohërave më të vështira”.

Burimi / https://www.huffingtonpost.co.uk/

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top