Lifestyle

June 4, 2018 | 14:19

Gjëja e pabesueshme që bëjnë femrat para një interviste pune…

Ka rezultuar që ekziston një gjë e pazakonshme të cilën e bëjnë një numër i madh femrash pëpara një interviste pune.

Përveçse duhet të dinë çdo gjë për kompaninë ku do të aplikojnë dhe do të zgjedhin kombinimin reprezentativ të veshjes, është e nevojshme të bëjnë edhe më shumë në mënyrë që të jenë të bindura që intervista do të shkojë mjaft mirë.

Shumë femra përpiqen që në të gjitha mënyrat në bisedë të lënë mbresa të mira te punëdhënësi, ndërkaq njëra nga gjërat të cilat e bëjnë është para intervistës është heqja e unazës.

E çuditshme, apo jo?

Sipas të dhënave të portalit ekonomik Creditangel, pothuajse një e treta e femrave e heq unazën para se të bisedojnë me punëdhënësin.

Kjo statistikë ka të bëjë vetëm me ato femra të cilat janë të martuara, pasi 29% e femrave kanë frikë se do të jenë të diskriminuara për shkak të statusit martesor. 

 

Burimi / telegrafi.com

To Top

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com