Lifestyle

September 1, 2020 | 8:49

Gratë më të ëmbla të zodiakut?

Astrologjia arrin të na japë një ide të qartë se si shenja jonë e zodiakut ndikon në sjelljen dhe zakonet tona. Ajo na shpjegon pse disa gra janë më të dashura dhe të etura për të përhapur dashuri tek ato përreth tyre dhe si të tjerat tregojnë qëndrime më të largëta dhe më pak të kujdesshme.

Gratë më të ëmbla në zodiakun tonë janë:

  1. Luani

Gratë Luan fshihen pas pavarësisë së tyre dhe krenohen me një personalitet shumë më të prekshëm dhe të kujdesshëm sesa mendoni. Ato kanë një temperament të zjarrtë, tipik për shenjën e tyre, por dinë të jenë bujare dhe të mbrojnë të dashurit e tyre mbi të gjitha. Ndonjëherë është e vështirë të lidhesh emocionalisht me to, për shkak të asaj pjese të tyre shumë karizmatike dhe nevojës për vëmendje që ato shpesh nuk mund ta fshehin, por kur arrin të fitosh zemrën e tyre, ato të shohin tërësisht në një dritë të re, ato i duan përkëdheljet e partnerit të tyre dhe gjithmonë e tregojnë nevojën për dashuri.

  1. Peshqit

Gratë e lindura nën shenjën e Peshqve janë jashtëzakonisht të ndjeshme. Ato manifestojnë një ndjeshmëri mbi normën dhe për këtë arsye janë ndër më të ëmblat e zodiakut. Për to, të qenit i dashur është normë, pavarësisht nëse ato ju njohin prej kohësh, ose nëse keni hyrë kohët e fundit në jetën e tyre. Ato shpesh udhëtojnë me imagjinatë dhe jetojnë shumë fantazi romantike, prandaj përpiqen gjithmonë të shtojnë kreativitet dhe emocione në historitë e tyre të dashurisë. Ato gjithmonë do të bëjnë çmos për të qenë të pranishme në jetën e partnerit të tyre dhe nuk do të kenë frikë të japin një përkëdhelje kur dikush ka nevojë për të. Por mos harroni të jeni prezent edhe në jetën e tyre, sepse ashtu si ofrojnë shumë dashuri, aq shumë kanë edhe ato nevojë pë të.

  1. Demi

Gratë e lindura nën shenjën e demit janë padyshim gratë më sensuale të zodiakut. Ato duan të marrin dashuri në të njëjtën mënyrë që e japin atë. Ato e jetojnë jetën e tyre të lidhur në mënyrë rigoroze me përdorimin e pesë shqisave, por e gjejnë përsosmërinë e tyre absolute tek kontakti. Gratë e lindura nën shenjën e Demit kanë nevojë fizike për të arritur një kuptim të prekshëm të personit tjetër, kështu që një përqafim, një përkëdhelje apo edhe vetëm një shtrëngim duarsh kanë kuptime shumë të rëndësishme për to dhe i lejojnë ato të arrijnë afërsi më të madhe emocionale me njerëzit. Ato janë shumë të lidhur me afeksionet familjare dhe sigurohen që të dashurit e tyre të mos humbin asgjë.

  1. Gaforrja

Gratë e lindura nën shenjën e gaforres kanë një aftësi veçanërisht të fortë kur bëhet fjalë për të kuptuarit emocional të të tjerëve. Ashtu si Peshqit edhe ato jetojnë një jetë të lidhur me sferën e ndjeshmërisë. Edhe pse duket se ato jetojnë të mbyllur brenda guaskave të tyre dhe kanë një karakter të ftohtë, mjafton që të jeni të duruar për të zbuluar natyrën e tyre të vërtetë e cila do të jetë jashtëzakonisht e apasionuar dhe e kujdesshme. Gratë e gaforres kanë aftësinë të lidhen shpejt me njerëzit dhe për këtë arsye ndonjëherë ato përjetojnë zhgënjime të mëdha. Ato janë gjithmonë të pranishme në jetën e të dashurve të tyre, si në kohë të mira dhe të këqija dhe janë gjithmonë një pikë fikse në të cilën mund të ankorohen.

 

 

Burimi / https://virali.video/

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top