Thënie

September 2, 2020 | 8:00

THËNIE / Kërkoni ndihmë para një problemi…

Kërkoni ndihmë nëse, para një problemi, e dini që humbni kontrollin dhe bëni gjëra për të cilat mund të pendoheni dhe lëndoni njerëzit rreth jush.

1

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top