Lifestyle

October 30, 2017 | 11:38

Halloween është festa e duhur për fëmijët tuaj

Së pari, është një ushtrim për krijimtarinë dhe mundësi për të mësuar një shumëllojshmëri të shkathtësive artizanale, në qoftë se ju bëni kostumet tuaja. Ju mund të mësoni fëmijën të qepë, ndërtojë dhe gdhendë në materiale si stiroporit dhe karton, të pikturojë…

1

Gjatë gjithë vitit, ne u tregojmë atyre “mos të flasin me të huajt, të mos jenë të vrazhdë, mos të marrin karamele nga njerëzit që ju nuk i njohin”, dhe shumë…rregulla të tjera. Pastaj, në Halloween, ne i hedhim të gjitha rregullat nga dritarja; ne i lejojmë që të qëndrojnë jashtë gjatë natës, trokasin në dyer, të flasin me të huaj….

Çfarë ndoshta mund të jetë e mirë në lidhje me këtë?

Për një gjë, ajo u mëson atyre se kanë zgjedhur të thyejnë rregullat. Ka diçka zbavitëse kur thyen rregullat dhe Halloween ofron një mundësi të përkryer për të bërë pikërisht atë.

Shikojeni atë në këtë mënyrë: kur fëmijët janë të vegjël u mësojmë që të mos e prekin sobën. Është e nxehtë! Ata mund të digjen! Në një moment, ju u mësoni atyre se si të punojnë në mënyrë të sigurtë me sobën, që të mos kenë frikë prej saj. Ajo ndryshon nga të qenit një rrezik, në një aplikim të dobishëm. Halloween shërben për të njëjtin funksion; ajo u mëson atyre për të lundruar nëpër rregulla të duhura dhe të gabuara, të mira dhe të këqija.

Kjo i ndihmon ata të rriten. Kjo i ndihmon ata të bëjnë të fortin dhe trimin. Është e mirë për ta.

To Top

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com