Radiografi

June 1, 2020 | 8:01

H^D Red Carpet… surprizat e kësaj vere!

 

Marka 100 për qind shqiptare frymëzon këtë verë jo vetëm përditshmërinë tuaj, por sjell një katalog veshjesh edhe për evente artistike apo ngjarje të shënuara të jetës. H^D Red Carpet sjell sharmin e një linje përfaqësuese për sezonin veror 2020 me dyqanet në Tiranë, Durrës dhe Shkodër. Së shpejti edhe në Tetovë pranë Palma Mall.

1

 “H^D Red Carpet” që nga viti 2015 është një markë tërësisht “Made in Albania” për veshjet femërore, që nga prodhimi deri në shitje. Duke iu rikthyer normalitetit, tanimë të gjitha sallonet e H^D Red Carpet janë furnizuar me linjat përkatëse të veshjeve, chic, casual, sport për të rritur dhe fëmijë.

H^D Red Carpet është padyshim një zë i fuqishëm në stinën e kurorëzimit të martesave me linjën H^D Red Carpet Uedding, si dhe me linjën e aksesorëve, që plotëson gamën e shërbimeve të saj.

Një shërbim i ri i shtuar nga H^D Red Carpet në kohë pandemie është dhe ai i prodhimit të linjës së veshjeve të posaçme mbrojtëse mjekësore, kontribut i cili u shndërrua nga kompania pro kauzës. 

 

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

MARKETINGU:
[email protected] / Cel: 0684022192
[email protected] / Cel: 0688019400

© Revista Psikologjia. Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top