FB

March 24, 2022 | 12:30

I zgjuar apo naiv? Zbuloni përmes këtij testi se çfarë lloj personi jeni

Shumë herë vendosim t’i marrim lehtë këto teste, duke mos kuptuar plotësisht se këto janë krijuar për të gërmuar në nënndërgjegjen tonë dhe për të zbuluar atë që fshihet në personalitetin tuaj, jeni një person i zgjuar apo naiv? Zbulojeni përmes këtij testi.

Gjëja që thuhet zakonisht për një njeri të zgjuar është se ai bën një gabim shumë të rëndë, pra mendon se të gjithë të tjerët janë budallenj, por nuk është i vetmi, ka në fakt nga ata që besojnë se janë shumë të zgjuar por në realitet janë naivë, jo se kjo është një tipar i keq, por shpesh njerëzit më të zgjuar priren të përfitojnë nga njerëzit naivë.

Testi i ri i personalitetit është shumë i thjeshtë, thjesht shikoni imazhin për disa sekonda duke u përpjekur të përcaktoni atë që keni parë së pari.

Dhelpra

Gjithmonë pozitiv ju pëlqen të jetoni përvojat tuaja pa mendime, ju e doni lirinë dhe autonominë tuaj, respektoni gjithmonë fqinjin tuaj dhe i merrni të gjitha përvojat tuaja si një mësim jete. Ndryshe nga ajo që mund të mendoni, nëse gjëja e parë që keni vënë re brenda figurës është dhelpra, ju jeni njerëz që mendoni se jeni shumë të zgjuar, por në realitet jeni naivë, siç parashikohej kjo nuk është gjithmonë një gjë e keqe, por duhet të kërkoni sa më shumë që të mos shfrytëzoheni nga ata që do të donin të përfitonin nga ju.

Shtëpia

Gjithmonë i lumtur dhe i kënaqur, ju keni një mënyrë jetese që magjeps të gjithë njerëzit që ju njohin. Në fakt, shumë ju marrin si model për t’u ndjekur. Ajo që ndoshta jo të gjithë e dinë është se, nëse gjëja e parë që ju ka rënë në sy është shtëpia, ju jeni njerëz shumë dinak dhe që nuk ndaleni në pamjen e jashtme.

Jeni të sjellshëm dhe ndonjëherë bujarë, por gjithmonë mund ta kuptoni kur dikush dëshiron t’ju shfrytëzojë dhe ta kthejë situatën në avantazhin e vet. Shtëpia është një pikë referimi për ju, ju i detyroheni dinakërisë suaj mësimet që keni marrë dhe përvojat tuaja të kaluara dhe mbështeteni gjithmonë në forcën tuaj më të madhe, në familjen tuaj.

 

 

Burimi / https://www.amoreaquattrozampe.it/

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

MARKETINGU:
erindat[email protected] / Cel: 0688019400

© Revista Psikologjia. Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top