FB

November 18, 2021 | 8:35

Iluzion optik / Figura që shihni së pari zbulon një tipar të personalitetit tuaj

Iluzionet optike shpesh na bëjnë shoqëri. Ato nuk janë asgjë më shumë përveç argëtimeve për t’u shkëputur dhe për t’u çlodhur pak. Iluzioni optik që ofrojmë sot fsheh një elefant dhe një femër. Por vetëm gjëja e parë që shihni, ajo që ju tërheq menjëherë vëmendjen, zbulon një tipar të personalitetit tuaj.

Elefanti

Nëse keni vënë re elefantin, ju jeni pak dembel. Nuk ju pëlqen të bëni shumë përpjekje, ju pëlqen të rrini në shtrat deri vonë dhe të shpëtoni nga furia e tepërt. Por ju nuk jeni një person apatik ose i painteresuar, larg kësaj, thjesht ju pëlqen të mos bëni asgjë dhe keni nevojë për momentet tuaja të relaksimit absolut.

Fytyra femërore

E vutë re menjëherë fytyrën e femrës? Jeni një person shumë aktiv, i gjallë dhe plot energji. Nuk qëndroni kurrë pa lëvizur, ju pëlqen të zgjoheni herët në mëngjes dhe keni shumë interesa, hobi, aktivitete të ndryshme. Mendja juaj është gjithashtu në lëvizje të vazhdueshme.

 

Burimi /

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

MARKETINGU:
[email protected] / Cel: 0688019400

© Revista Psikologjia. Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top