Lifestyle

June 8, 2020 | 8:12

Karakteristikat e shenjës së Dashit, personaliteti, pikat e forta dhe të dobëta

A e dini cilat janë karakteristikat më të rëndësishme të shenjës së Dashit? Le të zbulojmë anët më pak të njohura, pikat e forta të personalitetit të tij, atë që e bën atë unik. Si ndikojnë planetët dhe elementët në veprimin e tij dhe çfarë e bën atë të aftë për shoqëri të mëdha, si dhe arsyetim delikat.

Karakteristikat e shenjës së Dashit

Personaliteti i Dashit përcaktohet nga elementi dhe planeti që qeveris këtë shenjë. Një shenjë e Zjarrit që, ndryshe nga të tjerat që ndajnë të njëjtin element, lëshon fuqinë dhe ngrohtësinë e tij në çdo aspekt të jetës. Personaliteti i atyre që kanë lindur nën shenjën e Dashit është shënuar, si në jetën profesionale ashtu edhe në marrëdhëniet ndër-njerëzore. Dashi është një luftëtar i pashoq dhe një dashnor pasionant.

Planeti mbizotërues

Edhe Marsi, planeti që sundon Dashin, merr rolin e tij në formësimin e karakterit dhe stilit të jetës së kësaj shenje. Për këtë arsye, kur tërhiqet nga beteja, gjejmë një Dash. Përsosmërisht i qetë, si në një mjedis të njohur. Ky aspekt i personalitetit të Dashit do të thotë që ata që lindin nën këtë shenjë janë punëtorë ambiciozë dhe profesionistë të palodhur. Ata e duan suksesin jo për qëllimin përfundimtar të parave, por për atë që fitorja përfaqëson për ta.

Metali i lidhur

Metali i lidhur me këtë shenjë përshkruan gjithashtu tiparet e personalitetit të kësaj shenje. Është hekuri, një simbol i ngurtësisë dhe aftësisë për të falsifikuar veten edhe në momentet më të vështira dhe më pak të lehta.

Defektet dhe ngjyrat

Nëse ato të përshkruara deri më tani janë elementët më pozitivë të personalitetit të Dashit, ngjyra e lidhur me këtë shenjë gjithashtu na tregon detaje më pak të ndara. Ngjyra e lidhur me këtë shenjë është e kuqja, dhe kështu na flet për padurimin proverbial dhe shpërthimet e zemërimit që karakterizojnë ata që lindin nën shenjën e Dashi. Kjo ngjyrë na tregon gjithashtu se Dashi është i menjëhershëm, por në të njëjtën kohë shumë i sinqertë.

Letrat tarot

Më në fund, elementi i fundit që përshkruan personalitetin e atyre që kanë lindur nën këtë shenjë është imazhi i lidhur me letrat tarot. Ajo e Dashit është Magjistari. Simbol i reflektimit por edhe i aftësisë për të befasuar!

 

 

Burimi / https://www.giornodopogiorno.org/

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top