FB

September 16, 2021 | 8:15

Këpucët pa takë tendenca e sezonit vjeshtë 2021 (Foto)

Këpucët pa takë për sezonin vjeshtë 2021 janë zgjidhja më e mirë për ata që duan të veshin diçka me stil dhe të rehatshme në të njëjtën kohë. Preferimi i këpucëve të sheshta që do t’ju japë edhe disa orë të tjera të mirëqenies, duke shmangur dhimbjen e tmerrshme të këmbës.

Për më tepër, duke mos qenë atlete, pra duke mos u karakterizuar nga ajo joshja e zakonshme sportive, ato e bëjnë pamjen gjithmonë formale dhe femërore në pikën e duhur. Por cilat janë modelet që duhet të zgjidhni?

Burimi / https://blog.cliomakeup.com/

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

MARKETINGU:
[email protected] / Cel: 0684022192
[email protected] / Cel: 0688019400

© Revista Psikologjia. Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top