FB

February 3, 2023 | 10:13

Këshilla si të visheni në ditët me temperatura të ulta nga Java e Modës në Kopenhagë (Foto)

Java e Modës në Kopenhagë ka sjellë disa nga veshjet që do dominojnë në sezonin vjeshtë/dimër 2023!

 

 

 

 

/Panorama.al

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

MARKETINGU:
Agjente Marketingu:
Erinda Topi: 0688019400
Boana Shenjtolli: 0694767053
E-mail: [email protected]

© Revista Psikologjia. Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top