FB

November 18, 2021 | 8:23

“Më shkatërroi jetën,” Britney Spears fajëson nënën e saj për kujdestarinë dhe më pas fshin postimin

Kemi mbërritur në kapitullin tjetër të serisë së gjatë të ngjarjeve të kujdestarisë së Britney Spears. Në një postim të 2 nëntorit të kaluar në Instagram, këngëtarja dyshohet se ka sulmuar nënën e saj për herë të parë, fajtore sipas saj për konservatorin e treguar: “Babai im mund të ketë filluar konservatorizmin 13 vjet më parë, por ajo që njerëzit nuk e dinë është se ishte nëna ime ajo që i dha fillimisht idenë. Nuk do t’i kthej kurrë ato vite, më ka shkatërruar jetën fshehurazi”.

1 

“Kafsha më e rrezikshme në botë është një grua e heshtur dhe e qeshur”. Kështu hapet postimi i publikuar nga Britney Spears më 2 nëntorin e kaluar dhe i fshirë pas disa orësh, një mesazh jo më i fshehtë për nënën, e akuzuar për herë të parë publikisht. Përralla e re nga Britney Spears, e cila për herë të parë akuzon nënën e saj Lynne Spears se i ka shkatërruar jetën, duket se e shtrembëron narrativën e plotë të konservatorizmit të saj: “Babai im mund ta ketë filluar këtë 13 vjet më parë, por ajo që njerëzit nuk e dinë, është se ai e di që ishte nëna ime ajo që ia dha fillimisht idenë. Nuk do t’i kthej kurrë ato vite, ajo më ka shkatërruar jetën fshehurazi.” Këngëtarja la të kuptohet edhe për inteligjencën e babait të saj Jamie Spears, duke thënë se ai nuk do të kishte qenë aq i zgjuar sa të mendonte për një manovër të tillë kontrolli mbi vajzën e tij, prandaj këshillohet nga një grua karizmatike si nëna e saj Lynne.

 

Akuza ndaj nënës dhe liria e lumturisë pas 13 vitesh

Një postim i publikuar më 2 nëntor dhe më pas i hequr pas disa orësh duket se ka hedhur edhe më shumë hije mbi një nga çështjet më të rëndësishme ligjore që lidhen me muzikën e 12 muajve të fundit: konservatorizmin e Britney Spears. Në Instagram, ylli i popit ka postuar një mesazh në të cilin për herë të parë akuzon nënën e saj, Lynne Spears, se është koka e turkut pas 13 viteve të kontrollit psikologjik, ligjor dhe ekonomik të vuajtur nga këngëtarja: “Kafsha më e rrezikshme në botë është një grua e heshtur dhe e qeshur”. Mesazhi që aludon për figurën e nënës konfirmohet menjëherë në përshkrim, ku Britney Spears shkruan: “Babai im mund ta ketë nisur konservatorizmin nga ana e tij 13 vjet më parë, por ajo që njerëzit nuk dinë është se ishte nëna ime ajo që ia dha fillimisht idenë. Nuk do t’i kthej kurrë ato vite, më ka shkatërruar jetën fshehurazi.” Këngëtarja vazhdoi duke aluduar në inteligjencën e babait të saj Jamie Spears, sipas saj të paaftë për të kuptuar potencialin e një kontrolli të zgjatur në 13 vitet e fundit, pra një figurë thjesht kalimtare mes vullnetit të nënës dhe bindjes së vajzës: “Ti e di saktësisht se çfarë ke bërë. Babai im nuk është aq i zgjuar sa të krijojë një kujdestari, por sonte unë do të buzëqesh duke ditur se kam një jetë të re përpara.”

2

Kërkesa për shpenzimet ligjore dhe demenca e Britney-it

Lynne Spears, muajt e fundit, kishte shprehur dyshime për anulimin e konservatorizmit dhe për shëndetin mendor të vajzës së saj, duke i rekomanduar disa herë të gjithë familjes së saj që Britney të kontrollohej nga mjekët, përpara se ta lironin përfundimisht. Një detaj që nuk i kishte shpëtuar ishte edhe kërkesa e nënës për pagesën e mbrojtjes ligjore nga vajza e saj: Lynne Spears në fakt i kishte kërkuar Britney-t të kompensonte shpenzimet ligjore të vitit të fundit, një shifër rreth 650 mijë dollarë, për shkak të ofendimit ligjor të avokatëve të këngëtares. Një zgjedhje që kishte bërë shumë njerëz të ngrinin hundët dhe që kishte hapur një botë supozimesh pas publikimit të postimit. Në vitet e kaluara, një nga arsyet pse babait të Britney-it, Jamie Spears, nuk iu mohua konservatorizmi ishte edhe nënshkrimi i nënës me gjendjen e demencës së Britney, një akt ligjor i nënshkruar nga të dy prindërit.

 

 

Përgatiti Orjona Tresa / Burimi fanpage.it

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

MARKETINGU:
[email protected] / Cel: 0688019400

© Revista Psikologjia. Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top